|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Neće se bootati
Ovako imam ovu matičnu gigabite 8IK1100, kada upalim komp nema slike na monitoru, cijelo vrijeme mi svijetli žuta lampira pored rama, probao sam različite vrste memorija i nikako da se pojavi slika na monitoru.Jel ima netko ideju u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Za početak navedi kompletnu konfiguraciju o kojoj se radi i ne zaboravi napajanje. Jesi pokušao clear CMOS?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Clear CMOS sam probao,napajanje je Corsair od 400W,grafickih imam vise,ge force 2 i ge force 4,ni na jednoj nema slike...ram je kingstor 512 imam jos jednu plocicu od 512 apacer isto nista....a frend koji mi je dao maticnu vli da je kod njega radila prije nego mi ju je dao...probao sam jucer i drugi proc i isto nece... a zvucnog signala nema jer nema onog zvucnika u kucistu...tako da neznam jel se sta cuje. Zadnje izmijenjeno od: kiki456. 30.07.2010. u 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
hm, maticna mora da je u banani! bilo je slicnih problema. mislim da ti preostaje samo nabavka nove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
stavio sam drugu plocu i sad se boota ok je,ali ploca ima 3 utora za reme ,stavio sam 2x512 a on vidi 640 mb kada je memorija u prvom i drugom slotu,kada je u drugom i trecem vidi samo 128...nije mi nista jasno... ploca je ova http://eu.msi.com/index.php?func=pro...=1&prod_no=302 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Serviser za računala
Datum registracije: Jan 2010
|
Probaj prvo provjeriti na netu koje procesore podrzava maticna ploca koliki fsb moguce je da ti cpu nije kompatibilan sa mbo tj da ne podrzava taj procesor no najbolje bi bilo dati nekome tko se razumije da ti sve pregleda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|