|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() E htio bi probati linuks jer sam se bacio u potporu freeware (sve kaj se plača mjenjam polako sa freewareom - costa burn in hell ![]() ![]() E sad meni treba dobra duša da mi to sprži kaj mi treba i objasni kak kaj radi onak samo osnove, ja sam inače samouk pa bum več skužil. Neki popis programa itd... Ma znate ko kad sa PS pređete na PC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
fleks... daj se javi na PM... snimit cem ti distribuciju linuxa pa se igraj... Fedora Core.... Redhat based... a imam negdje i knoppix (live cd - odlican za learning...)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
tako NAM i treba kada uzimamo SIEMENS SANTIS USB ADSL MODEM...!!!! ![]() jebiga, ali ja sam pronasao drivere za taj modem za linux na netu, mislim da imas moj thread pod linux...samo kaj se ne kuzim dovoljno da to sve slozim da radi... ![]() @fleks - ako ti treba koja distribucija, imam ti ja debian na 2 dvd-a, suse 9.0 na 5 cd-a , red hat 9.0...i jos bi se mozda nesto naslo u ladici... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
|
Svima puno hvala. Onda ću se nač sa nekim od vas ovaj tjedan na pivci, pa se bacam u linux vode. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Da li netko zna koju dobru stranicu na kojoj bi se našao nekakav tutorial za programiranje u C-u ili nekom drugom jeziku a da nije pascal......
![]() |
#9 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Linux newbie
Citiraj:
Windowsi za studente i ucenike su prilicno jeftini. A kucnom korisniku i onako ne trebaju aplikacije koje kostaju ogromnu sumu novaca zato sto mogu napraviti istu stvar i u freeware aplikacijama namijenjenim Windows platformi. Batali...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
*sigh* I ja sam se nabrijao na linux, ali kad vidim koliko problema...ne rade igre, nema podrške za hardver... Nisu ti WinXP toliko ni loši za korisnike poput mene... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
jer za dobivanje identicne funkcionalnosti sa 'dozama imas nekoliko mjeseci posla i konfiguriranja... ne obeshrabrujem te... samo imas puno howtoa i docsa za proucit prije nego pocnes nesto stvarno raditi u linuxu... mda.
![]() |
![]() |
#13 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
sto se tice hardwarea, kad jednom naucis kompajlirati kernel i iskompajliras si ga da ti sve fino radi onako kako tebi odgovara, nema sanse da se srusi... ![]() linux je prilično mocan os... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Na početku misliš da je linux nekaj posebnoga, potpuno se nabriješ na njega, nabaviš ga, instaliraš i onda te odjednom ne zanima nakon nekog vremena (max. mjesec ili dva). Eh, to ti je to o linuxima. Slažem se da je linux moćan OS, ali bi bilo bolje da se molo potrude oko emulatora za pokretanje Windows programa. Knoppix 3.7 ima neki emulator (beta verziju) koji meni uopće ne radi... Bolje pričekati još koju godinu, možda se poprave s emulatorima, a i s driverima za modeme za one nesretnike s ADSL modemima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|