|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
(riješeno) HD Tune HDD error
disk se počeo čudno ponašat te računalo nije htjelo u win ući. dođe do login-a i restarta se. nikakav repair nije pomogao. prebacio sam disk u svoj komp i naišao na ovaj error a neznam što to točno znači. u healtu je sve ok. napravio sam onaj Check disk scan ali nije pomoglo ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni izgleda kao bad sector, ako je disk pod garancijom (a čini mi se da je) nosi natrag na reklamaciju (prije toga napravi backup svega što možeš naravno), ne bi bilo loše ni da uz disk na reklamaciji priložiš i ss HD Tunea.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Potraži malo na Hiren's boot CD-u, trebao bi tamo biti WD-ov tvornički tool za dijagnostiku diska ako se dobro sjećam pa pokreni to iz biosa.
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma najjednostavnije ti je kao sto je kolega rekao, nosi na reklamaciju. Kada vec imas garanciju iskoristi je. Samo napravi backup svega i teraj nek se oni sa time zezaju. Jedino ako se tebi da zezat,ali ne bi preporucio. Imas utility-e za takve stvari od proizvodjaca diskova, samsung ima svoj, hitachi svoj... njih snimas na kao cd image i pokreces sa cd prije boota...onda tamo imas napredne alate za skeniranje, ukljucivanje/iskljucivanje AAM feature-a i sl. Al kako kazem, najlakse ti je da iskoristis garanciju. I prilozi taj SS na servisu.
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ok dečki, hvala ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |