|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Epson
jel zna netko gdje bi se mogao popraviti epsonov printer "EPSON STYLUS COLOR 480"...???:confused: nemam pojma kaj mu je, printer je od cure ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Epson
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Infodata Zagreb, Centar male privrede Savica - Šanci tel. 01 2409140
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
sumnjam da se tu bas kaj moze popravit.. Vjerojatno ti je problem sa zastopanom glavom, stariji epsoni su tu imali veliki problem jedino kaj oni mogu napravit je ocistit ak nije pre zapečena.. Prije nego kaj nosiš tam obavezno nazovi i pitaj za cijenu, da ne bi platio više od novog printera...
__________________ |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja prešo sa tog poluproizvoda na canon-a... nebo i zemlja. ziher ti je glava ošla ili se zaštopala - neisplativo. baci u smeće, izvadi tinte (ako su orginal) zemi novi ova c42 ili koji već... bar ćeš dobit nove tankove, a računaj kolko bi te ovak izašli da ih solo kupuješ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Imao sličan problem sa Epson Stylus Photo 700. U Recru su mi htjeli naplatiti ceh od 1400 kuna (za novu glavu!!!). Rekao : /censored/ se i vi i Epson i treći servis u 3 godine, prelazim na Canon. I za manje od 1000 kuna sam kupio Pixmu 4000 koja je neusporedivo bolji printer, koji ima odvojivu glavu, razdvojene tinte, tiši je, printa na CD-e, ima poseban tray za papir, ima duplex printanje, ljepše izgleda, otisak je tu negdje (čitaj : bez greške), nema više mrljanja papira prilikom prvog otiska... Fuck you, Epson! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
I onda ga je uvalio meni.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Da, za 20 kuna... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Rula i moj epson c42 vec 2 godine
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo i moj C43 radi bez greške,prije sam imao Canon 4200 i stalno neke pizdarije s njim.Prije ovog epsona bio je epson PRO Xl ,crna je trajala skoro 800 stranica ali je nakon dugih godina rada otišao u zasluženu penziju
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Bi ti dao klinac da nemam isto takvog doma (kaj si zaboravio da smo prilčali kad si mi uvaljivao asusicu) pa da mi pašeju tinte. Mislio sam platit piće, ali dobio si dremlicu, i potrošio mi sve šmirgliće, pol paste, pol filca a nisi ni objavio kaj si napravil. Skrivaš svoje remekdjelo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Kh, kh, dobio si 4 praktički nove original tinte za 20 kuna i dremelicu i još mi se buniš tu... ![]() ![]() Remek dijelo ću poslikati kad napokon osposobim digitalca, pa da vidite kako to radi Baja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|