|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
(riješeno) Nema zvuka prilikom pokretanja
konfa: asrock k7nf2-raid, athlon 2500 Prilikom starta kompa matična nedaje nikakav zvuk i nema slike, čuje se kako hard zavrti ali stane.Isprobao sam drugo napajanje i sve isto, kad izvadim memoriju matična signalizira da je nema, hard je isproban na drugom kompu i radi, kad izvadim grafu nema zvuka. Matična ili procesor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi napravio ccmos? Spojit plocu + procesor + keksic rama i grafu na stolu (izvan kucista) pa probat? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa,čekaj.Jel se ventovi vrte?
![]() |
![]() |
#6 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa,ako nema slike,ni beep-a,ne mora značiti da matična ne valja.Neke matične nemaju na sebi uređaj za davanje beep-ova.Baš smo u subotu frend i ja morali na Asrokicu spajati zvučnik sa audio kabelom na nju da bi imali beepove ![]() Ugl. da li matična ima onboard grafičku?
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
matična nema onboard grafiku ali daje tri kratka beep kad izvadim memu što je u redu ali ne signalizira ništa drugo što mi je čudno. grafa i mema isprobane na drugom kompu i sve radi. Čini mi se da je u pitanju northbridge ili? Pronašao sam problem, čak 3 napuhana kondenzatora koje nisam vidio prvi put, nisu jako al su se napuhali. Hvala svima na savjetima Zadnje izmijenjeno od: eridu. 26.04.2010. u 17:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|