|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Naime,vec dosta duže tražim neko ozboljno kučušte sa vratašcima,crno i da ima onaj serverski look... Mora biti dosta visoko i široko ( da stane posuda za vodu od vodenog), najmanje 4 slota za optičke uređaje. Naravno ne tražim neko od par soma kuna, nego da bude onak pristojno i bez napajanja... Šta bi preporučili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Chieftec Bravo/Mesh. Puno mjesta, odlično hlađenje. Neki se malo žale na njega, al je nemam primjedbi. Uglavnom pogledaj ga v Linksu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Mesh ti je definitivno kuciste sa dosta mjesta medjutim ako imas vremena i volje sve to vrlo lako mozes potrpat i u midi dragona koji je puno kvalitetnije kuciste naravno ukoliko ne ide sve u njega tu je i big dragon naravno nista nije savrseno pa ces, koje god kuciste od spomenutih odabra, morat zrtvovat nesto odredi prioritete i ne bi ti treba bit problem odabrat kuciste
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Koje su cijene i gdje kupiti? Upravo gledam ima li u Linksu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako zelis veliko i prostrano kuciste onda ti preporucujem Chiefteca, evo pa si pogledaj: http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=275
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
ASUS TA-231 Vrlo kvalitetno. Ima mjesta za 6 diskova + 4 externih 5,25" + 2 externa 3,5", isporučuje se bez napajanja i košta oko 250 kn. Vrlo dobro je napravljeno i dorađeno.. ![]() također i A-Open H500b cijena je tu negdje, al' se isporučuje sa 500W SuperSilent napajanjem. ![]()
![]() |
#7 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Moja preporuka ti je ciftech lcx imam ga i unutra bi ti stala posuda sa vodom ziher. Odi u links i pogledaj sva kucista pa odlicu ja sam uzeo ovog cifa bas zbog mjesta.
![]() |
#10 |
Premium
|
Ovi mešovi nisu loši... :clap: Vidio sam jedan SAVRŠEN case na jednoj poznatoj stranici (zaboravih kojoj)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|