|
![]() |
#1 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Wireless problem
Ovako, pokusat cu vam objasnit najbolje sto znam....za pocetak, doma imam Bnetov paket 3 u 1...sve mi je to spojeno na Webstarov modem, e sad, to je sve bilo ok do prije tjedan dana kada sam nabavio drugi, svoj komp.... ![]() ![]() ![]() Na tom drugom kompu je Windows 7 Enterprise, dok je na host kompu jos XP....na routeru blinka naranđasto WLAN-G P.S, Polako samnom, noob alert.... ![]() EDIT: Problem rijesen Zadnje izmijenjeno od: HCS. 20.02.2010. u 16:10. Razlog: Problem rijesen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mozes li pribliziti taj drugi komp ruteru ??? Samo da probas da vidis dal ce radit ako zaobices ta dva zida i ako ne bude prepreke.. Inace Wireless usb adapteri su jako slabi i na otvorenom mogu da idu maksimalno 100 metara ako nemaju dodatnu antenu a unutar objekta jedva jedan zid da moze a 2 su vec problem.. Ja imam ovaj Wireless Usb i extra je , pogledaj link: http://www.pan-ex.net/vidi.php?artikl=10993 Kosta 15 eura a ima dodatnu antenu od 4dbi i isprobao sam mu domet na otvorenom , otprilike oko 250 metara ![]() A na 80 metara je uspjeo komunicirati sa racunarom koji se nalazi iza 2 zida ![]() Prvo priblizi taj drugi racunar ruteru da vidis jel do slabog wireless signala tvog usb adaptera ili je nesto drugo.. pa da mozemo dalje da rjesavamo tvoj problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|