|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
(riješeno) XFX ATI Radeon HD 4850 smrzavanje
...dobio ovu karticu prije neki dan,jucer je probao malo clockati preko ati overdrive-a ,stavio 700 mhz za jezgru (memu nisam dirao) i pokrenuo bettlefield 2,nakon par sekundi pri ulazku u misiju komp se zblokirao jer pretpostavljam grafa nije stabilna na ovim taktovima,te sam pritisao restart na kucistu posto nisam imao drugog izbora,e sad imam problem..naime kad udjem u desktop nakon par sekundi zamrzne mi se desktop ,nema nikakvih linija kao kad mema ode ili slicno ali neznam kako ovo rijesiti ? pa nije vrag da je otisla samo zato sto sam probao malo dignuti tatove iz drivera,ponavljam memu nisam ni dirao...kad udjem u safe mode onda nemam problem s zamrzavanjem...ideja ???
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
odi catalist control center--->vpu recover--->vpu recovery settings----> stavi kvacicu. meni se to dogadja recimo imam 3 silkroada,i igram jos mass effect 2,onda mi se resetiraju te neke postavke. mislim,to je meni pomoglo kod tavog smrzavanja.
M2N-E Green/AMD Athlon 64 3500+@2,24GHz/Ati Radeon x1600 512 MB DDR2/2x1GB Kingmax@667MHz/Seagate Barracuda 250 GB/Western Digital 80 GB/NoName PowerSupply 400W/MX518/MS Keyboard/17.1" Monitor/Integrated Digital HD Audio/Sennheiser HD 202/WinXP SP3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
|
...ma nemogu do contorl centra jer mi se zamrzne prije nego uspijem doci do njega..pa popiz*it cu ![]()
![]() |
#5 |
music freak
|
rijeseno Driver Sweeperom,thanks Razer ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|