|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() heto... krenulo dobro, pa brzo počelo hjebavati... Problem; BSOD tu i tam kod snimanja dotičnim...poruka irq notless or equal, if is the first time ,when you have blah ,blah.. uglavnom ukazuje na grešku kod novoinstaliranog sw il hw....:mad: , naime izgleda da se kolje netko ili nešto sa Nerom..., u clone cdu il alcoholu se to ne dešava.., probo na Rakof nagovor i winon cd/dvd v. 6.02, al avaj još je gore.... hajte maheri, pomagajte sirotom Mitzeku, skuril mi je vec 4 kom Verbatima 8x... ![]() huh, ruši me u Neri, čim probam složit data disk.....paf! BSOD... , mater..vracam se na starog Nereka.. Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 15.02.2005. u 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
onak...odokativno: updateaj firmware...ak ima uopce novi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ganz neue!! frisko updatean.. al , greda je u Nereku očito, s nečim se lupa kad iskače BSOD.. inače pekač je spekel več četrdesetak dvdeja bez frke..mislim da se je nekaj sje.. laganini.... probal bum vrnut stariji Nero, paaa...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Re: Pioneer DVR109 probljem..?
Citiraj:
Ali ova poruka mi je sumnjiva (IRQ notless or equal), da nije problem u hardveru i njihovim IRQ-ima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prigorec po defaultu
|
ne, nemam SP2, nije mi još gustiozan,a ovo sa irq meni isto smrdi.....samo nemam više ideje jel to radi Raida+OCa ili..... huh....:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
hm.. obicno kad ti je u pitanju IRQ onda se obicno radi o memi. pa ak ti je ocan stroj prabaj malo spustiti memu pa vidi kaj ce biti. Btw ja sam isto kupil tu przu i prza je jednostavno mrak!
![]() |
#7 |
Prigorec po defaultu
|
![]() mislim da nije mema, dapače po Rakovom nalogu vrtil sam noć i dan Corsaira na mem testu pa tak da sam 3000% ziher... interesantno, komp se ne ruši , dok ne takneš nero,al ne uvijek, samo kad radim kompilaciju od više datoteka,a nije ni cashiranje Nereka jel sam i to podesil.. tak da..., sad je gore drugi, idem sad peći... pa da vidimo čija nana crnu vunu prede..! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam taj bsod dobivo kad mi je voltaza na procu bila preniska...
![]() |
#10 |
Prigorec po defaultu
|
IDE drivere?
huh, budem i to probal, niš ne gubim, fala na ideji! ![]() @Trek ; proc voltaža je 1.65v, al nema to veze jel se ruši i na default frekvi sa dignutom voltažom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: IDE drivere?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prigorec po defaultu
|
![]() zasad vise nema BSODa, dok sam sad na poslu, kolje se sa primeom,bez grede je vrtil cijelu noc na 3.25ghz... bas me zivo kolje kaj bu napravil kad pocnem po Nereku jahat danas navecer!! ![]() btw,Tor poslusal sam tvoj savjet i spucal IDE drivere jos jucer i zasada stanje redovno... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prigorec po defaultu
|
hummm..
zadnji update instaliran, pa prema tome nisu ASPI driveri, bar se nadam? ovi 4.71 alpha 2 su zadnji za win xp ili....??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
4.60 radi manje problema od 4.71.2 , da probate sa starijom verzijom? |
![]() |
![]() |
|
|