|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Sof Ii
Prilikom igranja (nakon 20 -30 min)SOF -a(MP demo) na netu komp mi se zbloka.Kad sam usnimio cijelu igricu uđem u nju i imam raspad tekstura (tj sve mi je sivo crno kao nekakve ploce,a jedino su ljudi ok). SOF II je rađena OpenGL-u. Znali mozda kako da rijesim ovaj problem ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..daj napisi koju konfiguraciju imas,kako ti mozemo pomoci ako nisi napisa osnovne stvari o kompu,to nek ti udje u naviku za ubuduce...bolje da ti to ja kazem nego netko od nadleznih... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
music freak
|
...spusti frekvencije graficke,pogotovo gpu-a (core),mislim da je graficka u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Spusti sve na defaul i vidi dal radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ok bas cu probati no mislim da to nije zbog klokanja grafe! Onih 355/305 stavim samo reda radi kad provjeravam drajvere da vidim kolki mi je skor u 3d marku a inace mi je 340/290 ! Bilo bi to ljepo kad bi to bilo zbog overkloka. No daj mi reci onda ovo zakaj onda mi je u demu(SOF II MP demo)k jeg igramna netu sve u redu sa grafikom i sve je 5 osim kaj nakon 20 -30 min kom se zaledi, a u cjeloj igrici kad je igram (mislim na singlpleyer) sve nekakve sivo crne kocke osim ljudi koji izgledaju normalno. Po meni to su drajveri (OPEN GL) koje ATI ne napravi dobro. Inace sto se tice kompa nemam nikakvih problema , sve igrice rade odlicno i komp je stabilan.Čak i kad nabrijem grafu do jaja, zato mislim da to nije overklok.Kad bolje razmislim sa istom grafom na starom kompu nisam imao problema sto se tice sa SOF-om. Da li bi to moglo cak biti i do maticne ??? Fakat mi je bed da mi se komp zaledi uslijed igranja najbolje igrice :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Možda ti cedej ne valja, a možda ti vindovsi mrze sof ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
|
...odvrti prime 95 ili mem test,ostavi ga jednu noc da radi tako da si siguran da nije do compa odnosno da software stvara probleme....nista te ne kosta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam imao iste probleme. ako imaš windowse xp pro to ti je zbog windowsa. zbog konfiguracije nema šanse zato što sof zahtjeva manje od 200 mhz, 64 mb ram,200- 300 mb na hardu.A za multy pl. ti je manje od 32 kbps-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|