|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Problem, wireless i XP.
Imam Xp na laptopu i wireless Siemesov ruter... Sve je super radilo, sad vise ne radi. Svaki put kad odem na onu ikonicu sto je dolje kod sata desno, za wireless spajanje, izbaci mi poruku da se ne mogu spojiti preko tog programa, jer koristim drugi program za spajanje na net... Stvar je u tome, sto uvijek koristim isti program, i to onaj kaj je dolje kod sata desno... Mislim da ga vecina koristi. To je greska pod imenom "871122 zero configuration" na Microsoftovoj stranici... Ako neko ima vremena da mi pomogne, bio bih zahvalan. Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
http://support.microsoft.com/kb/871122 To start the Wireless Zero Configuration service, follow these steps:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uključi to, a ne isključi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
napravio sam i disable i enable, al svaki put kad ugasim komp to se opet vrati na disable... i kad napravim sad znaci start ili enable, ne znam kak pise tocno, opet mi se nece spojit, pise limited or no conectivity.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Moraš postavit na Manual jer će ti prilikom svakog rebootanja napravit to što napravi. Znači postavi na Manual i onda isključi/uključi servis po želji.
![]() |
#7 |
Registered User
|
ok, dalje... sad mi se spaja al se ne moze spojit, samo je acquiring network address... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj refreshati nekoliko puta...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|