|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2009
|
Matsonic MS-8308EP - BSOD kod instalacije Windowsa
imam dotičnu poloču 512 sd133 rama i duron 1300mhz, nemogu niako dignut windowse bootam win-e i kad dođe do windows setup baci blue screen of dead i restarta se u čemu bi mogo bit problem,znam da je ploča več odavno trebala bit za smeče ali komp je odlično služio za puštanje muzike i dr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
lako moguce rami, ili kabel, ili optika, ili medij, ili hard, ili ploca. ili mozda cak i napajanje. ![]() mislim, zaprave ovim redom bi osobno trazio krivca.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
a jel bi mogo nakako saznat da je matična u redu jer nemam previše živaca za to sve jer hdd sam probo drugi cd-roma probo 3,ramove zamjenio na sve moguče načine,procesor probo drugi, grafičku drugu, kablove jedino nisam al mi uredno prepozna hdd i cd-rome,jednostavno kad treba da počne dizat win-e restarta...ili jel moguče da je nešto u biosu shebano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajd probaj win98 bacit na nju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
jesam i to nju zamrezne još prije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Najjeftinije ti je drugi ram probat. Ako nece...bye bye.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|