|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
D-link DSL-584T
Kupio sam gore navedeni router (rabljeni). Problem je u tome što kad unesem user name i pass za PPPoE (t-com) uopće ne može ostvariti konekciju. Stavim nazad stari kasda modem i on radi. Jeli problem možda u splitteru pošto je ovo ADSL2/2+ modem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
-mozda samo trebas resetirati stare postavke ako su ostale od proslog korisnika! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
resetiro sam ga 100 puta i ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi siguran da nisi kupio "mačka u vreći" ? Koja je verzija firmware - a unutra ? Ako je origigi a ne T-Koma verzija onda provjeri / postavi i ostale parametre jer onda nisu prednamješteni (VPI, VCI, . . . Ispravne parametre imaš tu na Mrežama u x primjera, potraži. Vidi kroz web konfig jel uređaj detektira adsl signal, vezano uz ovo poviše. Ako si taj uređaj uzeo kako bi spojio više kompjutera (PPPoE) onda si uradio loš posao, bolji je od Kasde ali ne puno. Ako imaš samo jedan komp onda ga podesi u Bridge mode i nećeš imat problema s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
moras sa interenet preglednikom u alatnu traku utipkati 192.168.1.1 Username i pasword su ti admin i admin... i tako ides run wizard i ides po redu, tamo ukucas svoje podatke kad te zatrazi, VPI: 0, VCI: 33, i connection type PPPoE LLC, i onda restart tako ej meni radio normalno...
![]() |
#6 |
Premium
|
riješio sam problem. Što se tiče samog routera jako sam zadovoljan s njim jer vozim 4 cardservera preko njega i nema nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|