|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Thinkpad i Vista - nema zvuka
Zdravo, jučer sam upalio računalo i odjednom nije bilo zvuka. Koristim Vistu SP 2 na Lenovo Thinkpadu. Ne javlja nikakvu poruku, a zvuka nema ni kada odspojim bateriju s laptopa (onaj beep). Također, na tipkovnici ugrađene tipke za gašenje zvuka i pojačavanje i smanjivanje rade najnormalnije... osim što nema zvuka. Spojim li slušalice na ovaj line-out (pokraj mikrofona), na njima je zvuk normalan. Što učiniti? Pozdrav, Lenovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
sound settings pod control panel, pogledaj da li ti je stavljen output kako treba. a uvijek je moguce da su otisli zvucnici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne vidim output, imam opciju Speakers i tu su piše naziv zvučne pored koje piše Working i ako pustim neku glazbu mali zeleni bar koji bi trebao pokazivati glasnoću ide gore/dolje (zvuka nema ukoliko ne spojim slušalice). Hvala za sugestiju, tu mi nije palo napamet pogledati. Kako mogu doznati jesu li se zvučnici pokvarili i gdje mogu najisplativije nabaviti nove? Mogu li ih spojiti s nekog starog laptopa? (imam jedan prastari Thinkpad) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš li garanciju za taj lap? Ako imaš, reklamiraj kvar. Ja bi na tvom mjestu za svaki slučaj stavio neki live linux pa ako ni u njemu nema zvuka, onda reklamiraj.
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala na savjetu. Naravno da nemam garanciju. Amo probat u ovom smjeru: gdje jeftino mogu kupiti zvučnike, kako naći koji mi zvučnici pašu na laptop? (mogu li bilo koji od istog proizvođača?) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|