|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Znači, od jučer, kod uključenja PC-a, nema više 1 beep, nego stalno tuli ko lud, ali sustav se ipak podigne i čini se da je sve OK... Zanima što to znači, jer ti zvukovi sa matične znače dal je nešt smrdano, gledao sam u papire od matične - i nigdje ne spominju što znače koji zvukovi ![]() Nema logike, nisam ništa dirao, no ipak mislim da je hardverski problem... ili ne? Help... EDIT: -u sticky-u sam tu vidio objašnjenja, ali ovog mog problema koji non-stop zuji NEMA ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.10.2009. u 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel ti stavljeno u maticnoj da prijavljuje gresku kad se vent prestane vrtit?? Provjeri jel ti se svi ventovi vrte... Jer obicno kod toga pisti ![]() A i provjeri na koliko ti je stavljeno upozorenje za temperaturu i jel ti se proc pregrijava...Mozda je i do toga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nije očigledno ništa tak' jednostavno, kučište mi je na stolu 30cm od glave i vidim što se događa, svi ventilatori rade, a hladnjak od CPU je mlak, daleko od pregrijavanja... Everest kaže: CPU 29°C, matična 36°C, HDD 39°C, grafička 38°C itd... Da probam BIOS resetirati (izvadit bateriju) pa da sve bude default?
![]() |
#5 |
Premium
|
Jao jao, duhovi, psi faktor?? Preko sat vremena se j**** s kompjuterom, nakon vađenja baterije (i naravno vraćanja nazad) komp crko skroz! Rastavio sve komponente-usput malo ispirio prašinu, sastavio, onda novi zvuk: beep beep beep beep beep beep i tak stalo (više nije jedan isti dugi) i na kraju ništ nije pomoglo dok ga nisam potpuno isključio iz struje (ne na prekidaču od napajanja-jer ni to nije pomoglo) znači odvajanje od mreže! Nakon 3-4min, dao mu nazad utičnicu i sve radi bez problema i više ne tuli ništ. Svašta, svašta... Kao da je živ pa mu je bilo lijeno radit kak treba... Svašta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|