|
![]() |
#1 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Problem sa grafickom
Danas sam stavio novi cooler na graficku, no imao sam problema da uopce dobijem sliku na compu jer ne radi bez da ude u safe mode. Sada kada stavim nove drivere i probam vecu rezoluciju, imam samo crnu sliku, kao da nesto neradi na grafickoj. Donio sam od frenda staru GF2 pa cemo vidjeti dali ona radi, da nije problem na maticnoj. No ako netko ima kakvu soluciju zasto mi ovo radi, neka slobodno napise.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pomoglo bi kada bi naveo koju točno grafičku, koje drivere i koji OS koristiš. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Mrzim velike sigove ali Garfildov je stvarno mali pa se jedva vidi da se radi o 4200. Da nije napisao već bi bilo CLOSE.
![]() |
#4 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Moja isprika sto nisam napisao da se radi o GF4 TI4200 od Gainwarda, nije golden sample. Ipak pise sve u signu ... ![]()
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja imam gainward ti4200 gs kupio sam je polovnu i kad sam se uvjerio da radi isa san stavit as5 umisto zvake stavljene u tvornici stavin ja pastu, vratin graficku u komp i nece bootat problem sam rjesio tako da san maka as5 i stavija ceramique (valjda se tako pise i grafa je proradila zasto nije radila s as5 neman pojma i vjerojatno nikad necu saznat
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Možda si nešto kratkospojio ako s pastom namazao cijeli GPU s AS5 pošto ona sadrži srebro
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
medjutim pastu san samo ocistija s gornje plohe procesora nozice procesora i ostatak graficke nisan cistija tako da se radilo o nekom kratkom spoju problem ne bi bija rjesen a i da je bija kratki spoj virujen da bi bilo dima
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|