|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Problem s matičnom
imam ploču GA-73PVM-S2 koju nema šanse da pokrenem te sam bio u servisu(ve-mil)koja je kod njih bila 20 dana i napokon mi dali isto tu ploču i rekli mi da je popravljena ,kada sam došao kući sve spojio,a ono isto kao prije ništa ne radi dodjem ponovno u servis i oni mi dali opet drugu ploču te se kao čude kako ova ne radi itd.no ovaj put pred menom uključi ploču onako na brzinu i ona proradi nakon 2-3min.mislim ta druga koju su mi odmah dali,no ja dodjem doma i nema šanse da je pokrenem opet,pa pitam: ako je kod njega radila onako na brzinu zašto ne radi kod mene?? sve sam spojio ventilator od procesora normalno vrtiali slike NEMA PA NEMA na monitoru, kao da se vrti sve na praznom hodu,da li je to do matične ili danije možda do nečeeg drugog,možda da napomenem da sam kada sam prvi put zamjenio ploču i dobio onu prvu dasam dobio sliku na monitoru ali samo na par sekundi i poruku u stilu ERROR CMOS i to je to ali ova druga neće ni to,mislim po meni da nema veze procesor i memorija jer sam probao uključiti u drugi komp i sve radi ŠTO DA JOŠ PROBAM,ili da odem opet u servis |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako nije ploča onda je napajanje, uštekaj drugo napajanje i onda ga kresni ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kaj ni kod njih nije htjela od prve, ili?
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Takoder bi se slozio sa ovim sta je kolega Kristijan1 rekao da nesto krivo spajas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|