|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Komp se nece uopce upaliti
Dakle prijatelj mi je dao taj komp da ga probam sredit... Skinuo sam masku i probao samo gumb kliknut ali nece ni sa ni bez maske Kabel od napajanja sam provjerio dali radi i radi... Kabeli su unutra spojeni... Cudno je jer se nakon 5 dana sam upali onda opet 5 dana nece...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
neam pojma koliko je stara jer to je komp od frenda al cek sad cu nazvat pa editam i mdel cu napisat!! EDIT: komp je star oko 3 godine a napajanje je smatrbox SMB-400
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
To sam si i mislio, ne znas sta je gore napajanje ili MBO ![]() Probaj sve rastaviti i opet pospajat samo najnuzniije (tipkovnicu, mis i 1 HDD), a sve ostalo ostavi odspojeno ... javi kako je proslo Ako i dalje nece, onda bi bilo dobro isprobat sa drugim napajanjem (tvojim npr) ... tek toliko da ga si ziher Ako i dalje ne radi - maticna je otisla.
![]() |
#8 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
procitaj si par tema prije jer pretpostavljam da je opet ista prica.. maticna ili napajanje.. probaj ako imas neko drugo napajanje ako ne radi onda ces morati ici redom..maticna itd.. .. kad to probas i ako ne radi onda se javi ![]() edit.. evo preduhitrio me kolega ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|