|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Nforce 4?
>MSI K8N Neo4 Platinum -->
E sad ti budi pametan:confused: :confused:.Dali cekati,kada bi te ploce uopce mogle stici kod nas,koliko se dobiva Nforce 4 cipom u odnosu na Nforce 3,uglavnom koji bi bio vas savjet:dali ubosti Neo2 odmah ili cekati(a poprilicno mi se zuri ![]() Dvoumio sam se izmedu one dvije ploce (MSI ili ASUS):socket 754,ali sam poslije malo istrazivanja skuzio da taj socket nece biti dugo,nego da ce se preci na socket 939 koji ce se odrzati duze vrijeme...Na forumu sam vidio da svi hvalite MSI-jevu plocu K8N Neo2 Platinum,pa reko ajde kvragu idem to uzet.Pare imam,sve je spremno za shopping,kad ono gledam na netu da dolaze 939 poce sa Nforce 4 chipsetom i podrskom za pci-x,SATA2...
http://www.tbreak.com/reviews/fullimage.php?image=8996--->>MSI K8N Neo4 Platinum E sad ti budi pametan:confused: :confused:.Dali cekati,kada bi te ploce uopce mogle stici kod nas,koliko se dobiva Nforce 4 cipom u odnosu na Nforce 3,uglavnom koji bi bio vas savjet:dali ubosti Neo2 odmah ili cekati(a poprilicno mi se zuri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
SLI me i ne zanima bas...neda mi se bas kupovati 2 graficke kartice za to...a jos i moraju biti apsolutno identicne tj. nema ono,imam novu graficku pa cu jos ubosti i staru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Još je veća fora što će se pojavit hrpa različitih/neslužbenih SLI rješenja. Samo Asus, MSI i Gigabayte imaju "standardni" nvidijin SLI. DFI ide sa vlastitim rješenjem na nforce4 čipsetu, pa onda VIA ploče sa svojim standardom i naposlijetku ATI. Pa se pojavljuju ploče gdje se i 4x PCI-E utori mogu koristiti za SLI. Napravila je Nvidija velika sranja, umjesto da su se dogovorili s ostalima oko standarda odmah u početku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako ti sta pomaze ja isto cekam i vec sam lud. ![]() Sto vrijeme ide dalje imam sve manje para ![]() Moj razlog je sto na mom roadmapu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Sljedeca serija grafickih ce biti eksplicite PCI-X , AGP polako (ali sigurno) postaje povijest ![]() Dakle ceka se PCI-X jer zasad jedino Intel sa 775 pruza PCI-X a svi zele AMD 64 zato svi jos uvijek koriste maticne s AGP-om. Za tri mjeseca kad se iskristalizira stanje s PCI-X (nVidia,ati,via izbace svoje MBO-e s PCI-X za AMD64)maticne s AGP-om vise nitko nece kupovati. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|