|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Eto sam ga zeznuo pomozite oko particije
Pozdrav svima i molim pomoč. Napravio sam sr... imao sam 2particije C: i D: obje NTFS vrag mi nije dao mira pa sam ovako pametan u Fdisku htjeo prebacit C: particiju u u FAT32 i krenulo formatiranje ali kad je došao kraj cjeli HDD je bio FAT32 otišli su mi važni ugovori i dokumenti sa D: Znam da sam trebao napravit backup jedne i druge prije bilo čega ali u žaru borbe nisam i iskopo sam si sr...anj. cjelo prije podne i cijelu noč tražio sam po netu solucije. Molio bi ako netko zna koji soft da si spasim što se spasit da. Još jednom ispričavam se što zbog moje gluposti zamaram članove ovog foruma ali ste mi jedina nada. Unaprijed se zahvaljujem svaka pomoč dobro došla. Pozdrav svima
Fire Fox °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Sve je hitno kad se kasno trazi ! ........................................................... Zadnje izmijenjeno od: Fire Fox. 14.12.2004. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
buraz, nemoj se ljutit al tu ti zbog straha od moderatora niko nece nis napisat a da je to odgovor na tvoje pitanje ![]() jedino ti mogu ponudit freeware rjesenja koja, rukuna srce, u cesto slucajeva nisu bas konji za utrku s profi rjesenjima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
File Scavenger zgodan programčič...radi to za što je namjenjen....profesionalna riješenja češ JAKO teško naći po netu nadam se da nisi nakon formata nešto zapisivao na disk...jer si onda u popriličnoj banani ![]() disk spoji na drugi komp na koji ćeš instalirati ovaj program i napraviti scan recovery radi na disk od tog kompa ,a ne disk na kojem su izgubljeni podaci...na taj način nemreš niš sje*ati ako već na računalu držiš važne podatke zar je tako teško jedanput dnevno/tjedno/mjesečno napraviti backup na CD ili CDRW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ajde, fox, prepravi malo post, makni ono o traženju ključa i ostale gluposti, da ti ljudi mogu normalno odgovarat. Ako "mod" dođe prije, možda ti pobriše i nešto bitno. E, usput može maknit i ovaj moj post!
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Hvala legendo riješeno 99% uspješno ! Pravi info u pravo vrijeme bez puno mudrovanja. Ako budem u prilici vratit stojim na raspolaganju. Hvala svima koji su se javili na ovu temu. : cheers2 : goood : : cheers2
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|