|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Hard disk problem
Postovani imam problem sa hardom koji je bootabilan sa win xp, na proslom kompu je sve ok radilo al sad kad sam se preselio i uzeo novu konfiguraciju pri paljenju kompa nedize mi xp vec javlja read error disc occured? Provao ga staviti na drugi komp prepozna ga ali kaze ista stvar, disk je do sada prije uredno radio, imate li kakvu pomoc? Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Opet premalo podataka: Koji hdd, sučelje? Bivša ploća, chipset? Nova ploća, chipset? U kom momentu javlja error? Ako su različiti proizvođači procesora i chipseta (Intel <> AMD) probaj boot u safe mode + uninstall hw kojeg nemaš u novom kompu. Pogledaj po forumu i netu savjete pri promjeni "platforme", ponekad uspije a nekad si prisiljen na novu instalaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pomoc
Ovako obe konfiguracije su zasnovane na intelu c2duo sadasnji cipset je od asus p5ql pro ip43 a prosla je bila gigabytica neznam za cip al intel c2duo e6400 je bio na njoj, greska se javlja prije dizanja windowsa kad pokusa ih ucitat sa diska, disk je maxtorov stariji na ide kanalu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|