|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Vracam se Matroxe tebi...
...tebi na Dual Head pravi. Osim ako netko zna kako natjerati prokleti drvosjecki poluproizvod od R9100 da prikazuje sliku na oba monitora. Windows Display properties uredno prijavljuje dva monitora, no drugi ne mogu aktivirati ni za lijek. Rage Theatre chip je prisutan na kartici, DIV-VGA adapter provjereno radi, driveri isprobani vise komada i Hydravision instaliran. Sto da radim, dok se sutra ujutro ne vratim kristalno cistoj slici _na oba monitora_, ljepoti od drivera i PIXELTouchu? Jeli itko uspio sloziti dual head setup na Jadeonu? Ja nisam uopce vidio nikakve ni priblizne opcije za takvo sto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
slozim sam dual head na radeon-u 7000 (sramota ![]() ![]() dualhead sam slozio tako sto sam instalirao driver, spojio oba monitora, i samo dodao kvacicu u windowsima extend desktop to second monitor (ili tako nekako) jer inace ti je ista slika na 2 monitora (a to je nepotrebno) - osim ako nisi kameleon |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako grafička ima dva RAMDAC-a, trebalo bi raditi fino i sa Hydravision-om, ja osobno koristim kad mi zatreba ultramonitor, puno mi je bolji od ATI-jevog rješenja. http://www.realtimesoft.com/ultramon/download.asp Skini i probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 08.12.2004. u 11:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A možda je do softa, čuo sam da su se neki korisnici žalili da im uključivanje drugog monitora nije radilo sa 4.8 i 4.9 driverima. Za dan-dva izlaze novi WHQL 4.12, pričekaj njih, ja trenutno pored ovog imam samo još Commodore 1084-S pa ne mogu isprobati...mislim mogu ali nema smisla. Inače, boljeg softa za to od ultramonitora-nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
ATI9100 nema dual RAMDAC. Zato ga ima 8500 (ne svaki). Sve je to drek. Ak hoćeš dva monitora i ne zanimaju te igre, fino si uzmi Matrox. Kada je pojede zub vremena, odi u dučan i kupi Matrox i tako do kraja svijeta. Inače 9000pro radi just fine na dva monitora 1280x1024@85. Mislim da taj drek ima dual RAMDAC. Može se na dva monitora spojiti svaka kartica koja ima 2xVGA izlaza ili VGA+DVI. Radeon7000 je jadna kartica i od nje se ne treba očekivati Bog-zna-kakva slika na dva monitora.
![]() |
#8 | ||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Citiraj:
Ahh, nista, opet pod stol, scupat ATI van i kao sto rekoh, vratiti se G550. A tijo sam nakon toliko vremena malo 3Da... :\ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Prije nešto vremena sam imao GF2 GTS + TNT2 32 MB PCI. Tako sam imao i 3d i dva monitora. Dobra je fora. Napominjem da je to bilo prije nešto vremena.
![]() |
![]() |
#10 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Matrox je majka za 2 monitora, joj kad se sjetim svoga G400... eh bila su to vremena... Nista, Matrox natrag... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
ATi baš i nije neka sreća kad je u pitanju više monitora... http://graphics.tomshardware.com/gra...isplya-03.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|