|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Problemi s WD 250 GB SATA 2
Znaci imam problem s diskom, pa ako ko zna sta je..... Kad upalim komp, tj kad boota u dosu mi ispise nesto kao disk status bad (press f1 to continue). Isto tako mi izbaci kad digne windowse i napise nesto kao disk prijavljuje da je neispravan te da napravim backup sto prije. JeL ko zna u cemu je rijec? Prilazem i sliku iz HD tuna, pod kojim prolazi error scan. : ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa sto cekas? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hmm tocno ne znam..Ali kod nekih serija Seagate diskova isto se pokazivala ta vrijednost zuta cini mi se da je ta bila koliko me sjecanje sluzi ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Downloads Citiraj:
Spin Retry Count ??? SeaTools Error Codes |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Reallocated Sector Count su ti realocirani podaci sa neispravnih sektora. (bad sectora). Ukoliko se pojavi problem sa upisivanjem/čitanjem/pristupanjem određenom sektoru, realociranje podatka sa tog sektora softverski je izvedeno te ti se taj sektor markira kao neispravan. Imao sam sličan slučaj sa Seagate HDD-ovima, imali su isto Reallocated Sector Count. Reklamirao sam ih i dobio nove. Ukoliko ti hard nema garanciju jedini pokušaj koji ti preostaje jest da napraviš low-level format i vidiš hoće li ti bed sektori "oživjeti". LP |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|