|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Tražim "uredskog" mišonju
Dakle ovako...trenutno imam s510 tipk i lx5 mišonju [te-kom paket]...i miša mi je uhvatio artritis u području scrolla... i sad posto bi si uzeo drugog mišonju trebalo bi mi ovakvo nešto
![]() eh da i da li se moze u npr hgspotu ili vemilu ili tako nekim ducanima isprovati misevi...mislim cisto na to kako leze u ruci a ne da im sad idem mjeriti lag ili namjestati utege ili tako to... i naravno kolike su cijene polovnih glodavaca koje bi ste mi preporucili otprilike ako netko zna... unaprijed hvala na svim komentarima i odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ne znam za ove druge, ali imam MX Revolution i mis je prefantastican. Ogroman je i zaista dobro lezi u ruci (a ja imam dugacke dlanove i prste). S misom je zaista pravi uzitak raditi + ima hrpu dodatnih tipki (2 sa strane + neki poluscrool sa lijeve strane). Baterija je OK, ali nemas zamjenske sto znaci kada se puni zaboravi na rad s njime (ne mozes kao kod nekih staviti druge baterije dok se jedne pune). Neki ljudi su prijavljivali da se kvari, ali ja sa svojim nisam imao nikakvih problema (mislim da ga imam nekih 2+ godine, uglavnom od kada je postao nabavljiv kod nas). S misem mozes normalno igrati (ja sam dugo s njim igrao WoW) osim on-line FPS. Za to nije i ja sam morao nabaviti zicanog misa za online shootere. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja ga isto imam u kompletu MX 5500 , i mis je strava, baterija nije OK nego je odlicna, meni traje po par dana, a igram svaki dan s njim cod4 online (i nije nikakav problem, dapace), tako da ce za neka uredska klikanja trajat jako dugo pretpostavljam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
eh u tome i je stvar...ovako nekako sam si i suzio na mx 1100 i revo...gledajuci slike i spec to bi ovako nekako ispalo Revo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mx revolution je definitivno najbolji (logitechov) miš koji sam imao prilike koristiti, a koristio sam ih sve od Mousmana s kuglom do MX1100 (osim Aira ![]() Jednom kad se navikneš na hyperscrolling kotačić nema povratka, ali baš ovaj na Mx revo je daleko najbolji i ne sviđa mi se kako su ovi noviji modeli s istom tehnologijom riješeni (imaju hardversku tipku za promjenu moda, a ne podržavaju promjenu ovisnu o brzini rotacije što Mx revo ima). Kako je došao Performance mouse MX, MX revolutionu je pala cijena i to je miš bez mane praktički ![]() Ergonomija je savršena, radi bez greške, hyperscroll kotačić je nešto najbolje u svijetu periferije od izuma optike itd ![]() Mx1100 mi se nije svidio zbog par stvari: - viši od revolutiona -> lošija ergonomija jer se dlan više napreže - tipke forward-back su predaleko da ih možeš obuhvatiti palcem (forward) - inferiornija izvedba kotačića, ne podržava promjenu moda u letu (o kojoj sam ovisan ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja sam svog mx revolutiona kupio sa ebay-a i mogu reći da sam i više nego zadovoljan. Kupio sam ga rabljenog ili kako ameri kažu "refurbished" za nekih 250 kn sa poštarinom. Miš je ko nov zapravo nema nikakve razlike osim što nisam dobio kutiju i pravu garanciju (prodavač nudi 30 dana garantnog roka). Preporučam da ga i ti uzmeš odličan je u svemu, igranju, scrollanju, klikanju, ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
hmmm...čini se i meni da će onda mx revolution nakraju i biti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
evo da sam sebe bumpnem...dakle nabavih revolutiona...i mogu priznati da mi se u linksu na onom stalku činio ipak malo veći za ovu moju šapu...ovako je malo mali ![]() sve u svemu azdovoljan s drzanjem i svime...ali ipak moram reci da dok se ne instalira setpoint i dok se ne ukljuci hyperfast scrolling da ovaj mis spada u kategoriju "jos jedan u nizu"...dakle ono sto ga cini posebnim ga cini i tako dobrim misom tj razlogom zasto ga kupiti... tj. u vezi ovog slobodnog kotačića i document filpa moram citirati borata : Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|