|
![]() |
#1 |
grey hat
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Pozdrav svim forumašima.... Nadam se da ovo spada u hardware, jer software koji radi na drugim pilama radi normalno ali baš na mojoj neće. Ako sam fulao temu, prebacite je drugdje. Naime imam jedan zanimljiv problem, nemogu instalirati niti Vistu a i pokušao samo čak i Windows 7. Trenutno imam Windows XP 32-bit. Simptom: bootam instalaciski cd, instalacija load-a file-ove te nakon sve ukupno 30 sec. više se ništa ne događa. Miš mogu pomicati ali samo vidim wallpaper. i dalje neide. Mašina: Athlon X2 6000+, 3.4 GHz Gigabayte M52L-S3 2x2GB, 800 MHz RAM 500 GB Seagate Barracuda SATA II 32MB 7200 rpm 9400 GT Gainward 512MB Što mi je raditi? Probao sam više različitih verzija 32 i 64 bit, Vista BE, Vista Ultimate, W7 build 7200... Jedino mu paše winXp 32 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Vidiš wallpaper? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Je li ti radis po ovome postupku? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58748 Ili ti samo "kresnes" CD u komp i ides "pocet" instalaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
grey hat
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() hm.. oprostite ako nisam bio dovoljno specifičan. da napomenem Windows XP 32bit normalno instaliram Vista/Windows 7: seljački opisano: gurnem dvd u kantu, restartam, press any key to boot from dvd... kliknem npr enter, pokaže mi se slika; ![]() nakon toga; ![]() te zatim; ![]() I TU STANE, miš normalno radi, ali se ništa dalje ne događa tj nejde dalje!! nadam se da sam sada bio dovoljno jasan oprostite zbog prevelikih slika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za početak, u BIOS-u probaj SATA kontroler prebaciti u AHCI mod pa ćemo onda vidjeti što dalje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
koliko ti dugo stoji tu?! meni isto dugo stoji,no onda krene(cca 20min) btw.zasto build 6801 kad vec 72xx buidovi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|