|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Temperatura i napon previsoki
pozdrav evo ovako, imam jedan (čudan) problemčić konfiguracija mbo - asus crosshair 1 cpu - athlon 7850 be gpu - xfx 4830 psu - corsair vx450 ram - crucial ballistix ddr2 vent na cpu - ac freezer 64 još dva dodatna venta (usis i ispuh, naravno) bios zadnji 1207 ovo ostalo nebitno za temu problem temperature - u idleu sa 2.8 temp proca je oko 37 u loadu 44, što je ajd pristojno - u idleu na 3.2 temp je 48, a u loadu 58 što je, po meni, koma kad skinem bočni poklopac temp padne za dva-tri stupnja. dal bi tu pomogao dodatni upuh na boku, kučište je frontier meridian? temperature prikazane na speedfanu su identične onima u biosu, a i osjeti se ![]() ako netko nešto zna o ovome, bio bi zahvalan na odgovoru. edit: voltaža riješena, hvala meštri. što se tiče temperature, zbog prijašnjih iskustava samougradnje i kasnijeg natezanja pri reklamaciji, gdje ste po 35 puta vi krivi, da bi 36 put ispalo da nije tako, proc sam dao ugradit nije bitno gdje, i kad sam vidio umjetničko djelo za zidara - molera koje je lik napravio, sve mi je bilo jasno. čisto iz znatiželje sam uključio komp i u default postavkama u idleu sa pržio na 56. fino razmontiro, složio kako spada i skinuo za 20 stupnjeva, al imam očito problem sa propuhom. Zadnje izmijenjeno od: falanga. 15.09.2009. u 19:00. Razlog: dio problema riješen |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|