|
![]() |
#1 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Nesto sam se malo igrao sam Debianom, i i sad je grub loader zamijenio standardni, pa, kako ga ukoniti i posto imam samo XP na disku, da ga ne koristim vise? Formatiranjem particije na kojoj je Linux dovodi do greske, (mislim da je error 17...), a ni Bootfix, niti bootcfg /rebuild ne pomaze!
::IC7MAX3:: ::Celeron 2.4@3.33GHz 1.67V:: ::Leadtek GF6600 @500/670 Sparkle BIOS:: ::Kingmax Hardcore DDR500 512Mb(golden):: ::Kingston DDR400 512Mb:: ::Seagate 250GB & Maxtor 120GB:: ::Pioneer 110D:: ::Audigy 2 Value:: ::Chieftec Midi Dragon Black:: ::Hauppauge WinTV PCI FM:: ::Hansol 19" (1920x1440@60Hz):: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako hoćeš da ti samo ostanu Windowsi ubaci CD od Windowsa i izaberi Repair i onda upiši FIXMBR i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lurker
Datum registracije: Nov 2008
|
Isprika sto dizem staru temu, no prva kroz "Trazi" s moim problemom... Dakle, kako maknuti grub na multiboot sistemu sa winXP x86 (prva particija 1-og diska), win7 RC x64 (prva particija 2-og diska) te ubuntu9.04 x64 (druga particija 2-og diska)? U biti particija s ubuntu-om sad vec formatirana. Dal fixmbr napravit kroz winxp recovery il kroz win7 recovery, pretpostavljam da win7 obzirom da se vista loader brine za boot-anje izmedu win7>xp, ili je ipak svejedno? "no offence" linux-asi, ali nazalost nemam vremena ucit sistem a volio bih da imam... :| |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|