Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.05.2009., 19:06   #1
Dyslexia
Premium
Moj komp

Dyslexia's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Dual Channel

Radim komp za ujaka, ugl kupio sam novu maticnu jer je stara riknila, nova je GA M52L S3 ostatak konfe je AMD X2 3800+, X2 1GB kingmax (800mhz) rama, hard 160 gb....ugl problem je da rame ne mogu stavit u dual chanel, znaci dva keksa u istu boju da budu u dual chanelu monitor se nece upalit i pisti za gresku kad ih odvojim znaci jedan ram u zutu boju drugi u crvenu onda radi, u dual nece, probano sa drugim ramima isto neradi, mjenjano sve od harda do graficke i proc drugi, i jednostavno nejde u dual chanel, i odem do frenda on ima isto takvu maticnu stara mjesec dana reko ajd da probam kod tebe, nece ni kod njega u dual chanel, reko wtf tko je tu lud zovem links jer sam kod njih kupio i kazem im problem i nisu ni oni znali sta je niti su imali takav problem, rekli su da donesem konfu kod njih da vidi sta je. Reko dobro cut cemo se jos, al evo da vas pitam jel ima tko kakva saznanja sta se moze desavat? Eto pomize ako znate jer klanjam se vec 2 dana i neznam u cemu je bed, al sve sam isprobao i kablove sam cak mjenjao, , tako da stvarno ponestaje mi ideja
Dyslexia je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2009., 18:13   #2
Gx25
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Mozda je ram nesipravan ili se ne podnosi s pločom pa ne zeli radit u dc i ja takav problem s kingmaxom imam jer su cipovi drukciji na ramu pa nema sanse da radi dok s geilom sve bez problema
Gx25 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.05.2009., 22:51   #3
Dyslexia
Premium
Moj komp

Dyslexia's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
jel ima netko istu ovakvu maticnu i jer mu radi dual chanel
Dyslexia je offline   Reply With Quote