|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
ABIT KN9 beep
Pozdrav! Imam problem, računar upali diskove i ventilatore i sve lampice, ali na monitoru se ne pokazuje ništa. Raskopčao sam sve dodatne komponente, izvadio jednu RAM- drugu ostavio, pa ih zamjenio, ali opet ništa. Nemogu da skontam dali je do grafičke procesora ili matične. Probao sam Clear CMOS memory sa jumperom ali nista. Izvadio batriju ispitao, ispavna (3V). Zanima me dali ova matična ima bip zvukove u kučištu kada se startuje ili kada se izvade RAM memorije? Spojio sam interni zvučnik kojeg nije bilo prije ali ne reaguje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi provao izvan kucista ostavit plocu sa diskom grafickom i jednim keksicem rama i onda upalit? Navedi i ostatak konfiguracije.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Graficka Nvidia 7800GT Ram Kingmax DDR2 533 512MB Procesor neznam posto nije moj racunar. Radio je par godina sa ovim komponentama. U toku noci dok je bio ugasen, bilo je grmljavine, Satelitska i tel. kabal iz FAX modema nisu bili izvadjeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Vrlo lako moze bit da je ploca "dobila" sad testiraj napravi onako gore rastavi sve pa jednu po jednu komponentu spajaj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|