|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Veliki problem sa MB i DVB ss2
Imam problem sa SS2 dvb karticom i maticnom plocom gigabyte 76NF-rz nVIDA nFORCE 2 chipset, problem je da sve izgleda da je u redu a ne mogu nikako dobit sliku u progdvb-u ili bilo kojem drugom programu za gledat sat programe, kartica i pokaziva da ima signal ali kad odem na scan satelit ona ne nalazi ni jedan canal, ja sam nekako pretpostavio da je mozda problem u tome jer ploca ima lan na sebi pa mislim da su se poklali taj lan i ss2 jer su oba network adaptera, stavio sam novi bios na plocu i zgasio taj lan na njoj i sad poslje toga kad udjem u bios ne vidim vise tu opciju za lan. U PCI utorima imam jos: manli tv tuner, sb live, mreznu xp 1700+ 256ddr 400mhz Jednostavno neznam sta vise napravit osim pitat strucnjake??
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
koja grafička? MOzda redeon 9000 pro? i slucajno jos od manlija?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ATI sAPHRE RADION 9000, 128MB
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
frendu nije nikak radilo sa 9000 pro i sa nforce2 chipsetom on je imao manli, i nije radilo ni na epox ni na soltek. Network adapteri nisu problem. I imao je jos jedan somptom, puno duze dizanje windowsa. kad je promjenio graficku na ATI 9600, sve OK. Nadam se da ti je antena ispravno podesena i da na nju ne sumnjas nikako.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ne sumljam na antenu, radilo je sve do neki dan dok nisam promjenio plocu, imao sam soltek kav-x75 via chipset, je da je starudija ali je stvarno odlicna ploca, dobio sam neki cd sa plocom i vidio neki programcic za diagnostiku i pokazalo se to sta ti govoris da je konflikt sa grafickom, nadam se da je to, sad sam rikno soma kuna pa nemam za novu graficku ali ipak mislim da mora postojat nesto da se to rijesi.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
frendu se klala sa mreznom.... pocupaj sve kartice (osim graficke ![]() pa onda probaj... i javi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Rijeseno, u biosu sam dodjelio irq kanal manuelno pci utoru u kojem je ss2 i proradilo!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|