|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Novi hard, novi problemi
Dok sam imao stari PATA hard sve je radilo super. Onda sam stavio SATA disk od 160GB i od tada imam problem da mi se racunalo smrzne dok nesto kopam po disku ali uglavnom nevezano i crvena lampica gori minutu dvije i kad prestane mogu opet raditi. Vise ni sam ne znam sto bi mu mogao napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koja je matična ploča |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Maticna je Epox 8RDA3+, ima silicon image 3112 raid a drivere sam skinuo najnovije sa sajta. Ako nista morat cu formatirati opet disk a to mi se bas i ne da |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
imao sam sličan problem sa ata diskom dok su particije bile FAT32 no promjenom na NTFS nestalo je problema
![]() |
#5 |
Premium
|
Na zalost obje particije su mi na NTFS, problem je sto disk ne steka nekom logikom, evo danas puno radim i kopiram ali nista se ne zbiva, stavio sam i SP2 ali ni to nije pomoglo, jednostavno nekim danima steka ko lud a danas nista, struja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Daklem AMD Athlon XP, Barton 2500+ mobile Epox 8RDA3+, nForce2 SPP + MCP, Bus 400 MHz GeForce4 MX440 Kingmax 256 MB DDR, PC-3200 3D Cooler Maxtor 160GB, 7200rpm, 8 MB cache, SATA Plextor CD/RW SkyStar2 kartica dva 80mm coolera 300W DTK power Windows XP Pro + SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Može biti da je hard neispravam, ali savjetujem ti ipak da formatiraš opet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|