|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() dake mojom greškom kad sam instalirao windowse htio sam napravit 2 particije C 30 gb i D 40 gb sasvim slučajno sam napravio samo C disk a D disk nisam formirao jeli sad postoji način da ga ikako formiram a da ne moram opet reinstalirat windowse? Znaki imam samo C disk koji ima 30 gb a ostalo neznam di se zgubilo ![]() Hvala unaprjd na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Desni klik na My computer->Manage->Dsik managment->ako tu vidis D particiju/disk desni klik na nju i format ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
na žalost nema uopće te D particije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Urbanst, pogledaj ovaj link i kreni od slike 13... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=99054
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Nema ni mogućnosti druge, svako NORMALAN bi zaključio CREATE NEW PARTITION! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Po tebi onda početnici kao što je Urbanst nisu baš normalni? Lijepo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|