|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Hard disk problemi
Pozdrav prijatelji ![]() Ovako prvo, moja konfiguracija je vrlo stara, asus a8n sli maticna, 3500+ proc, i 8800 gt graficka. Prije 5 dana mi je krepao stari hard disk od 200 giga, i ok rekoh, odo kupit novi, i tako je ovaj pun bio bad sectora, pa razumljivo da je kad tad osao, koristio sam neke programe sto popravljaju hard prije dizanja win, ali znamo da to nije dugog vijeka. I uzmem u pon novi hard u linksu, samsung serial ata od 500 giga, napravim dvije particije 30 i nesta stino preko 450. Na prvu stavim win xp home sp3, a drugu ostavim za mp3 i slicne stvari. Stavio sam naravno antiviruse, firewall i sve, da bi danas, 4 dana nakon toga kod bootanja kraj mjesta gdje je inace pisao hard disk bilo NONE ![]() To mi se prije stalno događalo sa starim hard diskom da se detektira, a i jako jako često se to događa sa dvd pržilicom, i moram restartirat, palit gasit do besvjesti da bi maticna uopce prepoznala da su ti uređaji ukljuceni. Probao sam spojit sa 2 sata kabela, znaci kabeli nisu problem, isto kao sto nije ni hdd kabel problem kod dvd pržilice. Uzeo sam hard i odneo ga na novi bratov kompjuter i sve uredno radi, diže windowse, bez ikakvih problema. Znaci li to da moja matična rikava? Mislim, malo mi je čudno da ode novi hard nakon 4 dana, nit mi je pao, nit ista. Napominjem ova 4 dana je ok radio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|