|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dugo učitava memoriju
ovako, jučer sam igrao Call of Juarez MP, (igram već više od 1 g. to) i zaštekalo mi, ništa nisam mogao osim restartat, kad sam restartal komp onda kad se pojavi onaj crni screen di ima opcje F2 ući u bios, F11, za odabrati iz čega želimo bootati, tamo na tom screenu se memorija učitava oko 1 min... i kad se učita dalje sve normalno, znači onda piše redom 3072 MB Hithachi hdd..............itd.. sve ok, i onda se počne punit ono sranje, plavo WIDNOWS XP, kad se napuni onda opet, screen mi je 1 min crn i tek onda se pojavi WELCOME i desktop... Inače, to mi se događa nakon friške reinstalacije win-a xp, imam win xp i sp3... Molio bih vas pomoć da mi nešto ne izgori i ode sve u pm... hvala unaprijed. ps. konfa iz siga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nađi Memtest u *.iso formatu i zaprži na cd. Bootaj komp s tog cd-a i testiraj keks po keks rama, a onda i u grupama (3x1Gb?).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovisi. Najjednostavniji test oko 15-20min/keks. Ako se u toku testiranja keksa pojave crvena slova s porukom 'Error' znači da je keks u banani.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
mogu i na dvd? nemam baš niti 1 cd jeb,.. EDIT: evo, izvadio sam van 1 keks, sve radi super ![]() Zadnje izmijenjeno od: Reedy. 16.04.2009. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Neke ploče jednostavno ne vole imati 3 keksa na njoj, probaj s memtestom vrtit 20 min s 3 keksa, ako baci error, probaj samo jednu izvadit da ti ostane dual channel i onda probaj opet provrtit memtest... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|