|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
problem sa netom i gateway-om
e ovako,imam dual boot,xp i vistu...na xpu mi radi net normalno i mogu pristupit kasdi :S ip j 192.168.1.200 a gw je 192.168.1.1 i sve radi oke...na visti je sve na auto. i neradi i nemogu pristupit kasdi nikako..zanima me kako mogu promjenit gw u visti? da li se to može napravit preko cmd-a i kako? i ako promjenim npr. gw u cmdu da li to znači da je u oba OSa promjenjen gw? -pingam ruter sa viste 0 bodova -stavim sve na auto. spoji se ali nema neta -podesim ip i gw u visti i opet se spoji ali nema neta Zadnje izmijenjeno od: SetH. 15.03.2009. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Change TCP/IP settings? Valjda nije kompatibilan s dotičnom. Windows Vista cannot obtain an IP address from certain routers or from certain non-Microsoft DHCP servers |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
ne razumijem gore tvoje pitanje za promjenu gatewaya... Modem je po defaultu na 192.168.1.1 tamo da i gw na mreznoj mora biti isiti. Ovo da je sve na automatski mislis da "sam dobije ip adresu", nisi nista manualno podesavao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma sve je tako,i spoji se al net nebi proradi nema teorije |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da ćeš s Kasdom u Router mode natovarit sebi samo bleme, zna se zašto. Trubim već godinama kako win auto net postavke ne rade kako spada. Pri manualnim postavkama trebaš IP, Subnet, Gateway i DNS - ove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|