|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
MOLIM POMOC HITNO
problem je slijedeci,imam Sp3 i nemogu nac audio drivere(tocnije za sm bus controller) za sp3 , oni s original cd-a od maticne su samo za sp1.pa ako netko moze pomoc bez da mijenjam windowse. |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Morali bi raditi... http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2457 Skini zadnje drivere i radit će.. Mislim ne kužim kakvih imaš problema s tim... Windows XP je windows XP, ne pišu se driveri za svaki service pack... Jel ti moraš polagati vozačku svaki put kad natočiš benzin u auto? Ne moraš... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
radi se o tome da sp3 ne podrzava te drivere koje ja imam na cd-u kad pokrenem instalaciju psie da imam incorect version of service pack pa sam cito da imaju neke zakrpe ili tako nesto |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
pa sam mislio ako je netko imo takav problem da mi kaze dali se moze rijesit bez da mijenjam windowse imam puno stvari koje moram sacuvat.Sad cu probat s novim drivrima nadam se da ce radit |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
skinuo sam nove drivere i nema rezultata bas kao i kod onih sa orginalnog cd-a od maticne pise da imam noviju verziju service packa od one koju driveri podrzavaju |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
dali itko zna rijesenje? dali postoi ikakva zakrpa ili patch za sp3?ili barem ako netko moze rec kako prebacit sa sp3 na sp2 bez da cijeli sustav rusim |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008