|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Cudno kako jos nije CENZURA...:mad: Sad igram CS:Source i probao sam onaj Video Stress test na svom Bartonu 2500+ i Radeon 9600XT detalji i shaderi sve na full 1024x768 vrti se na 61 fps tak da i Half Life 2 bude radil bez frke ![]() Samo nek ga cim prije CENZURA ... neda mi se vise cekati ![]() Vasa misljenja ???
Davor Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 06.11.2004. u 20:23. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: Half Life 2
Citiraj:
nesmiješ spominjat crackanje! Inače, samo se trebaš malo strpit! ![]() Negdje sam čul da je hl2 tolko optimiziran da bi trebal radit na p3 800 i sličnim kompovima!
X Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 06.11.2004. u 20:24. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
16.11. je dana kada simultano u cijelom svijetu izlazi Half-Life 2 ... dakle ti čekaš još 10 dana kao i ostali, neki manje ili više ![]()
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja isto jedva čekam da povečam svoju CENZURA kolekciju igrica sa CENZURA half lajfom. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
16.11.2004. ... dan kada izlazi Half Life 2 ... da se sada ovo dalje ne dulji i ne cezurira ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|