|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() pozdrav cuo sam da ovaj ruter moze se natjerat da radi na optimi i da neko ne ovom forumu to zna sloziti lik koji mi je postavljao optimin modem netopia s jednim ulazom je reko da se nemoze nego netopia mora biti tu a ak ocu mrezu da slozim preko d-linka e ja bi htio izbaciti netopiu jer mi je muka od 100 zica i adaptera na stolu, a i netopiu moram cesto restartat jer nes nja-ke.. eto ak neko ima ideju thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da ti to ovisi o tome na koji je Annex podešen tvoj modem. Ovi D-Linkovi što lifra T-Com su Annex B, dok je Optima (možda) Annex A i to bi trebalo promjeniti preko fw-a. E sad ostaje pitanje bi li to zaista radilo i što je s telefonom ako i njega imaš preko modema. Jedno od rješenja ti je da Neopia ostane kao modem u bridge modu, a da na nju spojiš router. Jedino sad ne znam može li se taj D-Link koristiti samo kao router ili mora biti spojen na liniju. (rekao bih da ne može, ali provjeri)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
da tocno da je pise na modemu da je annex B, al sam mislio da se moze natjerat da radi na anexu a peko FW ili preko nekih postavki....telefon mi nije preko modema nego na uticnici netopia je u bridge modu i na njoj je ruter spojen, al sam htio izbacit netopiu tak da ukljucim samo d-link u telefon i dalje kao na t-comu thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Pa ako postoji fw onda se valjda i može. To trebaš tražiti na stranici od proizvođača, a uvijek postoje i razni hackirani fw-ovi samo kaj ih je rizično koristiti. Nego ako sam te dobro skužio ti već imaš jedan router spojen na Netopiju?
![]() |
#6 |
|
ne bih znao. Ako nema na stranici proizvođača malo guglaj.
![]() |
#7 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
evo da dignem ovu temu malo iz mrtvih, naime imam optimu i nabavio sam ovaj d-linkov router i preko firmware-a (od D-link 524 ) ga prebacio da radi na annex-a e sad ne znam kako ga podesiti da se spoji preko optima account-a, upišem preko onog wizarda sve normalno ali neće se spojiti?!?!???? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
znali neko sta treba uraditi na ovom routeru da bi igrao pes 09 |
![]() |
![]() |
|
|