Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.03.2009., 21:37   #1
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
wireless network connected, a ne radi

Znaci imam d-link g684t, i edimax wireless usb

Instaliram drivere, podesim IP, DNS i ostalo, otvori mi se onaj prozor za odabiranje mreze, odaberem svoj router i spojim se na njega. Signal strenght excellent, u statusu bude 50ak sendanih paketa i 10 primljenih paketa nakon 3 minute. Otvorim mozillu i naravno nosta se ne događa. Hocu otvorit postavke routera ( 192.168... admin/0000) i nece otvorit. U routeru sam izgasio security za wireless, podesio ga po Darth Vaderovom vodicu... i dalje ne uspijevam.

Molim nekog tko slucajno ima taj router ili bi znao u cemu je problem da se izjasni
Staro 22.03.2009., 11:09   #2
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
ista stvar je bila kod jednog kolege, nahebo sam se skoro 4 čuke, lik iz b-neta čuku i pol. nakraju sam poludio i napravio uninstall drivera od mrežne i ponovno ju instalirao. sad radi sve pet- probaj možda bude igralo (jedino sam još morao na tcp/ip, pod alternate configuration unio ip adresu, subnet mask i gateway)
Oglas

Oglas
Staro 24.03.2009., 23:49   #3
Cicko_19
Premium

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Znaci imam d-link g684t, i edimax wireless usb

Instaliram drivere, podesim IP, DNS i ostalo, otvori mi se onaj prozor za odabiranje mreze, odaberem svoj router i spojim se na njega. Signal strenght excellent, u statusu bude 50ak sendanih paketa i 10 primljenih paketa nakon 3 minute. Otvorim mozillu i naravno nosta se ne događa. Hocu otvorit postavke routera ( 192.168... admin/0000) i nece otvorit. U routeru sam izgasio security za wireless, podesio ga po Darth Vaderovom vodicu... i dalje ne uspijevam.

Molim nekog tko slucajno ima taj router ili bi znao u cemu je problem da se izjasni

I ja sam imao takvih problema sa drugčijim routerom.

Riješio sam to tako da sam otišao u konfiguraciju routera i tamo kod MAC Address Clone dodjelio routeru MAC adresu kompa na koji je spojen preko LAN-a i sve je lijepo proradilo...

Probaj i ti u konfiguraciji svoga routera upisati mu MAC adresu. Nadam se da će ti proraditi kao i meni....

A ako ti neće ući u postavke routera, resetiraj ga pa pokušaj ponovno uči nakon resetiranja...
Cicko_19 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno