|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Komp mi radi abnomarlno sporo
Molim za pomoć od svih koji znaju i mogu pomoći.... Moja konfiguracija je: Intel Duo 2 Quad Q6600 Kingmax Mars 2gb\800Mhz Gigabity GA-EP35-DS3P 2x Seagate 500gb 7200.11 32mb ATI Radeon HD3650 TOP\256MB\128bit Creative Audigy 2 EX Napajanje Coolermaster 460w Monitor Samsung 245b 24" (rezoluciju koju držim je 1920x1200) Nakon ponovne instalacije Windowsa XP sa SP3 i svih programa (driver, office, antivirus, bsplayer, winamp, mozilla, codec-a i nekih sitnih programa), pokrenem mozzilu i ona mi se diže kojih 10sek... i to svaki puta... Molim da mi pomognete ili objasnite razlog.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobitna kombinacija za živčani slom. ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Sve bi to bilo dobro... ali mozilla je navedena kao primjer... Jer sam na internetu najcesce pa to javise osjetim, ali tako mi je u svemu, my computer mi zna dizati vise od 5 sec, winamp mi dize 10sec, itd... Stvar je u tome da se ja nebi bunio da nisam dozivo brze dizanje na slabijim kofama.... Zadnje izmijenjeno od: Ivan_1234. 09.02.2009. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
|
Prije si isto imal XP SP3 ili neki drugi OS i dal ti je SP3 integriran s XPom ili si ga instaliral nakon instalcije OSa? Znam da su glupa pitanja, ali neki put se zna desiti da SP ne "sjedne" najbolje odvojenom instalacijom, pa je integracija s OSom, bolje rješenje. Osim toga s vremena ne vrijeme se ljudi znaju požaliti da im sa SP3 ne dela sve kak spada, pa se (opet) vrate ne SP2, tak da je i to mogući uzrok. Još ako si (u slučaju integracije SP3 sa XP) pomoću nLitea ubacival ili mical kakve mogućnosti, programe, drivere ili servise, isto postoji šansa da je to uzrok sporosti sustava. Uglavnom, ako si normalno instaliral XP s integriranim SP3, nema ti druge no da pretražiš i pregledaš sve moguće servise i programe koji se podižu skupa s Windowsima, pa postupkom eliminacije, makneš, isključiš i deinstaliraš ono za kaj smatraš da nema potrebe da se vrti u pozadini ili za kaj znaš da ne budeš koristil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
SP3 mi je integriran sa Windowsima... Kupio sam komp prije 7 mj.... i sada si me potaknu na razmisljanje, da je radio bolje kada nisam imao SP3... Probat cu ja formatirati komp i instalirati Win sa SP2 pa cemo vidjeti... Također sam razmisljao dali grafička ima kakve veze sa svime posto vrtim full hd... a graf nije bog zna sta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
|
Grafička može HD preuzeti na sebe, a i da ne preuzme imaš Q6600, tak da nije u HDu problem pošto ti je usporeno sve poprek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, da nije kontroler u Pio modu? Provjeri.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ThinkPad Hunter
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma i taj SP3...pitanje kolko je to potrebno..SP2 se pokazao sasvim ok ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|