|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
ASUS P5N32-E SLI - problem s bootom
stvar je otprilike ovakva. Kupija sam nove RAM-e, i sav sritan ih iša ubaciti na matičnu (KINGMAX 2 GB 1066 mHz X2). Ugasija sam komp (koji je normalno radija), ubacija nove ram-e, upalija komp i NIŠTA. Zavrte se ventilatori, pa grafička, ne ispušta nikakve zvukove, lampica svijetli zeleno (kao i inače, dok je radila). Misleći da je problem u ramima, stavija sam svoje stare, ali svejedno ista stvar. Napravija sam također i CLEARMOS, vadija bateriju, provjerija sve slotove za rame, sa 4 različita rama. Rami su ok, grafička je ok, procesor je ok(sve provjereno). Da je bacim u smeće ili ima neko rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
prvo sto se tice zvukova.. provjeri da li je uopce zvucnik spojen na mbo, inace takav pokusaj boota di nema zvuka znaci ili gore navedno ili napajanje ili mbo ili da nema procesora u socketu.. provjeri da nisi kod ugradnje rama nesto istekao slucajno ako ne pomaze onda onda stara dobra sve od nule ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|