|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Stigao nam MAXadsl!
Nakon dugih dogovora i pregovora odlučili smo uzeti paket 768/128 dok još traje ova akcija za 0 kn. Taman smo od tih ušteđenih novaca uzeli D-link DI-624 i moram priznati da smo za sad prezadovoljni kako to sve skupa radi. Račun dijelimo na 5 tako da financijski i nije tako strašno (70 kn po glavi). A da vam malo dočaram kako to izgleda, reći ću vam samo da smo neki dan bili sva petorica na netu (inače smo umreženi wifi), trojica su igrala WET (ping nekih 80-ak i manje), jedan je skidao SP2 a ja sam skidao 42MB Audigy drivere. Brzina? I meni i njemu 80-90 kb u sekundi! O brzini otvaranja stranica vam neću ni pričati.. PREPOROD! Jedini je problem tih šugavih 512MB... Mi smo u tri dana skinuli skoro 8 GB! Sreća pa je tri prva mjeseca flat rate. Pitanje je samo kako će biti poslije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Dok je Hrvata, i snage reklame na nase mozgove, Kompanije tipa HT.a mogu prosperirat, zakej DT ne proba njemcima prodat foru da im daju ADSL a da nije flat rate. Istina je da ce prosjecni hrvat skidat jedno 10 puta od prosjecnog njemca, al to je druga stvar ![]() Vidit ces kolka ce bit brzina nakon kaj prikljuce sve sretne korisnike koji jos cekaju u redu.Siguran sam manja...
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
I dok je svijeta i vijeka naći će se netko sa najcrnjim primislima. Da je sve to jetino, nije. Čak je i bezorazno skupo. Ali znam da istu cijenu (nekad i višu ili malo nižu) plačam za 11 puta brži pristup. Skidam što mi je potrebno i što hoću. I opet mi je cijena odokativno ista. Naravno da ne skidam filmove, ali pokoju pjesmicu ili SP2 skidam. To mi prije nije smjelo pasti na pamet jer bi to masno platio. Sve u svemu ne vidim razloga da se plačem. Ionako bi im dao te novce ali za daleko sporije. Kalkurator je rekao da mi se isplati i uzeo sam ga, a kalkulator ne laže (puno). Što bi mi vrijedilo da bojkotiram tu uslugu? Možda bi bio zadovoljniji ali bi i ponešto trpio a koristi od toga nikakve. Zato bez puno osječaja. Ubaci podatke u kalkulator i izračunaj si.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Jel mi može neko reći koliko se megabajta od prilike skine na 1 sat igranja igara na netu.. I jel se isplati uzeti najmanji paket (384k) ako će služiti isključivo za gejming i surf... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
cool, ima Vas 5, vaš paket, u 3 dana ste posaugali 8 Gb, neka se malo smirite za ta tri mjeseca (a nećete ![]() ![]() ![]() Private, remove their ass from my sky !!! ASP !!!
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
daj malo pojasni kako ste spojeni.... ne vidim kako je moguce da na toj jednoj vezi, vas 5,svaki je koristi do maksimuma... a sve ide preko 1 dsl modema... zbroj ukupnog bandwitha bi bio 5 puta od onog sto imate...:confused:
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Trojica igraju s pingom 80 dok dvoica skidaju ![]() Imate ograničeni bandwith via router ili kaj :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
768/8=96 neka me neko ispravi ako grijesima ali dvojica skidaju duplo brze od brzine veze a uz to jos trojica igraju na mrezi jesan li ja mozda nesto pobrka ili to nije moguce?:confused: