|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Problem sa maticnom Gigabyte 965P-DS4
Imam problem sa plocom tj nece da se nikako upali, kad upalim stalno se resetira kao kod prekomjernog oc-a ali sada konstantno. Ta ploca je radila uredno dok je nisam izvadia iz kompa jer sam uzea drugu. Kako sam je izvadia tako sam je lipo stavia u kutiju i bila je spremna za prodaju..... Lipo sam je proda nekom liku te me on nazove nakon par sati da mu ne radi (naveden problem u pocetku). Bia sam popiz..... jer je radila uredno. Nista nisam zajeb pa sam momku vratia pare i isprica mu se jer stvarno mi je bilo cudno kako sad od jednom ne radi. Dosa doma rastavia par djelova sa kompa da je ja provam upalit kad ono stvarno ne radi. Vadia sam bateriju, clr cmos medutim nista ne pomaze, stalno se pali i gasi. Zna li tko koji bi moga bit problem?? Sta je najgore ne da mi se rastavljat opet svoj komp da se pozabavim s njom, najradje bi je proda kao takvu kad bi je netko tia pa nek se taj zafrkaje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda si je oštetio dok si je vadio. Dobro je pregledaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koliko znam nisam jer sam je izvadia bez problema a posli sam gleda ima li kakve vidljive naznake ostecenja i nema...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|