|
![]() |
#1 |
Forewer Young
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Pozdrav svima!Imam navedenu konfu i problem je slijedeći:nakon korištenja ugasim komp na shut down i kada se ugasi pretisnem prekidač na napajanju sa I na 0.Kada zelim oped upaliti komp nakon pola dana ili drugi dan,znači prekidač sa 0 na I komp ne reagira,mrtvo.Kada resetiram ploču onda upali kao da nije ništa bilo.Kada ga ugasim na taj način i upalim nakon sat,dva,upali se normalno.Komp je clockan,probao sam ga koristiti tako a i na tvorničke vrijednosti i uvijek isto.Bios je flashan zadnjom verziom i nema razlike.Zanima me dali je netko imao ovakav ili sličan problem,unaprijed hvala?! ![]() Zadnje izmijenjeno od: alfa115. 21.12.2008. u 04:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto uopće prebacuješ prekidač na napajanju? Nema potrebe za tim. Što se tiče problema, mislim da je u pitanju napajanje. Posudi od frenda drugo i probaj sa njime.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Forewer Young
Datum registracije: Oct 2008
|
Nije da stalno prebacujem prekidač nego sam skužio da to radi pa me zanima u čemu je problem.Na napajanje sam razmišljao moram probati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|