|
![]() |
#1 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Imam Gigabyte GA-8IK1100 matičnu sa I875 chipsetom. Kupio sam Smartbox game pad koji kod dva frenda na razlicitim računalima radi dobro ali kod mene neće. Kad odem u Game controllers u Control panel i stisnem neki gumb na game padu neka d reagira tamo odziv nekad ne a i kad da onda kasni, pa onda opet uopće ne reagira duže vrijeme itd.... Neznam u cem je problem. Probao sam nanovo stavit windowse XP SP1. Stavio sam zadnje intel chipset drivere... neznam sta mu je problem.... Imam USB mis koji radi normalno ali ovo nece. Hvala svima na odgovoru.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Ajd probaj pogledat u BIOSu setinge za USB. Znam da kod mene na Asusu ima nešta ali bome se nemrem sjetit šta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Obično je potrebno da imaš game controler. To u BIOS-u može biti isključeno pa radi probleme.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Re: USB Gamepad problemi
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja ga imam i radi savršeno. Za nijednu igru ga dosad nisam morao kalibrirati niš posebno, radi bez beda u analogno i digitalnom modu...Sve u svemu, za 75 kn SAVRŠENO. Pogotovo za mene koji sam naviako na njega još iz dana PSX, PS2. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|