Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.05.2004., 11:41   #1
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Angry USB Gamepad problemi

Imam Gigabyte GA-8IK1100 matičnu sa I875 chipsetom. Kupio sam Smartbox game pad koji kod dva frenda na razlicitim računalima radi dobro ali kod mene neće.
Kad odem u Game controllers u Control panel i stisnem neki gumb na game padu neka d reagira tamo odziv nekad ne a i kad da onda kasni, pa onda opet uopće ne reagira duže vrijeme itd....

Neznam u cem je problem. Probao sam nanovo stavit windowse XP SP1. Stavio sam zadnje intel chipset drivere... neznam sta mu je problem....

Imam USB mis koji radi normalno ali ovo nece.

Hvala svima na odgovoru.
Chome je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2004., 14:19   #2
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Ajd probaj pogledat u BIOSu setinge za USB. Znam da kod mene na Asusu ima nešta ali bome se nemrem sjetit šta.
Jozha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.05.2004., 14:44   #3
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Jozha
Ajd probaj pogledat u BIOSu setinge za USB. Znam da kod mene na Asusu ima nešta ali bome se nemrem sjetit šta.
Probao sam ono malo sto imam u biosu palit gasit ali nista.. A imam samo enable usb, enable usb 2.0 i enable mouse usb i keyboard... tako nesto... uglavnom nista nema pametno u biosu sta bi moglo rijesit problem
Staro 21.05.2004., 15:43   #4
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Obično je potrebno da imaš game controler. To u BIOS-u može biti isključeno pa radi probleme.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2004., 20:56   #5
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Citiraj:
Originally posted by RAK
Obično je potrebno da imaš game controler. To u BIOS-u može biti isključeno pa radi probleme.
nema nista takvoga u biosu....
Staro 07.10.2004., 14:58   #6
punisher
Premium

punisher's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Re: USB Gamepad problemi

Citiraj:
Originally posted by Chome
Imam Gigabyte GA-8IK1100 matičnu sa I875 chipsetom. Kupio sam Smartbox game pad koji kod dva frenda na razlicitim računalima radi dobro ali kod mene neće.
Kad odem u Game controllers u Control panel i stisnem neki gumb na game padu neka d reagira tamo odziv nekad ne a i kad da onda kasni, pa onda opet uopće ne reagira duže vrijeme itd....

Neznam u cem je problem. Probao sam nanovo stavit windowse XP SP1. Stavio sam zadnje intel chipset drivere... neznam sta mu je problem....

Imam USB mis koji radi normalno ali ovo nece.

Hvala svima na odgovoru.
Isti problem je imao moj frend s tim Smartbox-om i to na Asus P4P800. S obzirom da i ja imam takvog (dela k'o beba na Asus P4P800 DeLuxe), dođe frend do mene..., upiknemo njegov game pad..., drek - ne dela. Narafski, proglasimo ga neispravnim i frend odluči odnesti ga na reklamaciju. Onda se ja sjetim da moj sin ima Playstation 2. Upiknemo ga tam i nemremo bilivit. Radi. Ode frend ipak na reklamaciju..., veli kaj ga muči..., čovjek u Kvarku upikne gamepad u svoj stroj..., radi iz prve. Naravno, argumenti o neispravnom gamepadu istog časa padaju u vodu. Međutim, s obzirom da je isti bio još pod garancijom možda se i mogla izvesti neka zamjena ali takvih kontrolera više nemaju na lageru (neće ih ni dobivati). A navodno su ih prodali cijeli kontejner. Interesantno.
Staro 07.10.2004., 17:39   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ja ga imam i radi savršeno. Za nijednu igru ga dosad nisam morao kalibrirati niš posebno, radi bez beda u analogno i digitalnom modu...Sve u svemu, za 75 kn SAVRŠENO.
Pogotovo za mene koji sam naviako na njega još iz dana PSX, PS2.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno