|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
(riješeno) Problem kod podizanja windowsa
ovako kad palim komp javlja se jedan dugi i tri kratka beepa kako sam pročitao ram mem,naime prije tri mjeseca dodao sam još 1 giga rama,otprije imam 1giga ali dvije po 512 mb,ova šta sam dodao je jedna od giga.E sada,sve je radilo ok odmah u startu memorija je prihvaćena 2 giga rama mrak!Nakon mjesec dana prvi put mi se to desilo otvorio sam komp izvadio memoriju koju sam dodao i vratio je na mjesto windowsi su se podigli,danas baš maloprije opet ista stvar i opet sam napravio isto i opet sve radi interesira me zašto se to dešava i imam li razloga za brigu šta da radim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi MemTest i testiraj svaku pločicu posebno, a onda i nekoliko njih zajedno sve dok ne nađeš grešku (ispadaju errori napisani crvenim). Kad ispadnu errori, pokušaj sa promjenom utora tj. stavljaj pločice i u druge utore od onih u kojima se sada nalaze. Za svaki slučaj prije bilo kakvog testiranja, napravi update BIOS-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() jer je mem. pločica loše stavljena u slot na matičnoj,sada kad sam je lijepo uvalio radi sve bez beda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|