|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
kad je proizveden. ako je noviji onda je nemoguce. mislim da sam trebas spojit sve L2 bridgeve, al nisam bas siguran, ne sjecam se tocno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja samo znam da su se Thunderbirdi dali otključat povezivanjem malih L1 mostića grafitnom olovkom i ako ne bi uspjelo isprve više ne bi bilo šanse. To sam čitao u nekom PCPlayu od prije 3 god. a u međuvremenu je AMD uveo novo "pakiranje"-OPGA tako da te sheme ne pale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
od 39 tjedna na dalje su "Superlocked" procesori, i uz jaaaaaako rijetke iznimke nemoguce ih je otkljucat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta nije bilo da su samo Bartoni zaključani poslije 39og tjedna. Njusskalo probaj ovaj link http://www.ocworkbench.com/2004/guid...rtonwk43-1.htm
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Otključavanje Thortona XP2200+
Citiraj:
PCE -> Traži -> "Thorton" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
N E M O G U Ć E, vjeruj ja sam svoje izbušio uzduž i popreko i nemoguće je otključati superlockane procesore, čak se ni L2 ne da enejblat ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Re: Otključavanje Thortona XP2200+
Citiraj:
E pa to nije uspjelo ... zato i tražim drugi način !! Ovaj proc ide jako glatko i bio bi presretan kad bi mu mogao spustit množitelj na 11. Kako da znam pitat u trgovini imaju li otključane procesore !!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Otključavanje Thortona XP2200+
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pažnja! Ja sam dao link za otključavanje 2500+ Bartona od week-a 43, pa na dalje. Ne znam da li bi taj mod tebi radio. Probaj još malo proguglat ili pošalji mail frajeru koji je napisao guide za taj mod
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html evo ovo probaj...ja sam si na duronu tako mijenjao i voltažu i multi... evo slikica, zahvat je krajnje jednostavan i zahtjeva samo mirnu ruku!
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ups ... mislio sam da i njih ima zaključanih. Onda kupujem mobilca 100% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|