|
![]() |
#1 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemogucnost mijenjanja latencija na Foxconn X38A
Imam jedan veliki problem s ovom plocom. U najgore moguce vrijeme skuzim da brljavi s DDR3 memorijom. Dakle, radi se o Foxconnovoj X38A Digital Life ploci, dakle, kombo DDR2/DDR3 ploca. Procesor je E8400, a memorija OCZ Platinum XTC 1600MHz Stavio sam najnoviji BIOS gore, no ploca jednostavno ne reagira na promjenu latencija u BIOS-u. Latencije su naprosto zakljucane na CL8 (8-8-8-24), neovisno o tome sto ja radio u BIOS-u, u kojem nema niti osnovne CAS latencije, nego 5-6 lijevih... Znaci sve uredno radi, naponi se uredno dizu ali ploca ne reagira na promjenu latencija... Probao sam i Memset, koji se uopce ne zeli probuditi s ovom plocom... Nisam pametan vise sto da radim, ako netko ima Foxconnicu, pa zna neku caku sto se tu desava, bio bih mu zahvalan, iako se bojim da ovdje jednostavno nema pomoci i da se ploca blesira sa DDR3 memorijom... Inace Razer ovdje, nesto mi s passom ne stima, a posto mi je jako hitno javljam se od kolege. Hvala unaprijed na odgovorima. ![]()
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sredio sam situaciju s logiranjem, sad ostaje samo gore navedeni problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imao sam tu ploču ali ubi me ako se sad sjećam dal sam imao nekih problema tog tipa No ja sam koristio samo DDR2 Ajde prošvrljaj malo po manualu pa pogledaj (ak već nisi)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|