|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Problemi sa citanjem dvd-a
Ovako..imam dvd citac od asusa i prije mjesec dana nije mi htio ocitati dvd (pocne ga vrtit i proizvodi neki tihi piskutajuci zvuk,lampica gori naravno..) i nista se ne dogodi moj kompjutor ne prepozna medij. cd-eve cita normalno. Napomena: -imam virtualne uredaje u pogonu (iako sumnjam i prije sam ih imao a sve je radilo kao sat) -pogledajte sliku ispod ( jel` to normalno)? Hvala unaprijed http://d.imagehost.org/0975/problem.jpg ![]()
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pobrisi sve programe s kojij koristis za virtualne uredaje,i provjeri da ti prza nije u PIO mode..Device manager->pod IDE ATA/ATAPI controlers |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ok skinuo sam sve vrtualne uredaje pobrisao software za virtualne uredaje i ne radi provjerio sam radi mi na DMA mod if avaiable....NO skuzio sam da imam 2 primary IDE channela takoder obadva su na DMA..
![]() |
#5 |
Registered User
|
prosla je garancija brijem imam ga 4 godine.. bas sam gledao cijene,to je ultra jeftino i jos dobijes dual layer za 200-tinjak kuna.Mozda mi je to cak najbolja opcija osim ako se netko ne sjeti sta jos moze biti uzrok mog problema ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da su 4 godine dosta za jedan dvd citac. Za pare za koje sad mozes dobit novu przu se ne isplati gubit zivce na staroj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ti imas pioneera? ako imas reci iskustva I ja isto mislimda su 4 godine dosta,kupujem novu przu definitivno idemo malo offtopic sta vi kazete? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|