|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Gigabyte M55plus - opet problemi
Nakon malo manje od godinu dana krepala mi je navedena ploča, te sam u vemil servisu dobio novu u 7.-mom mjesecu. Zanimljivo, ista stvar se opet dogodila i sa zamjenjenom pločom nakon, evo, nepuna četiri mjeseca. Upalim komp, disk zarošta i tu sve stane. Palio sam i gasio napajanje, vadio bateriju da obrišem cmos, ali jok... Jel taj model fakat toliko problematičan ili ja imam lošu sreću...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne mora biti problem sa pločom , moguće je i da ti napajanje pravi problem ! Jesi li nešto novo ubacivao u konfiguraciju ( rame , grafu ... ) možda je napajanje slabo . Dali si radio OC proca ,memorije , grafe ? Daj nam malo više informacija o tvom kompjuteru ( zato i postoji opcija - MOJ KOMP gdje upišeš komponente svog kompa da nemoramo pogađati od kojih komponenata ti se sastoji kompjuter) ! BTW moguće je i da ti je riknio disk ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Disk sam stavio u drugi komp i radi tip - top. Kaj je najsmješnije, napajanje sam promjenio prije nego kaj sam zamjenio ploču prvi puta, tak da to nije, što se uspostavilo i onda... Imam 4gb rama, proc je oko 3000+ athlon i wlan kartica od netgeara. Prema svemu sudeći opet je matična riknula, ali mi je to fakat malo glupo, baš je model izgleda skroz fakt ap... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|